Radijski program, ki ste ga pogrešali.

A-radio je program, v katerem imajo prednost:

Domoljubje

Ustvarjalci programa A-radia smo ponosni Slovenci, ki nam ni težko podajati tem, ki postajajo v slovenskem medijskem prostoru zasramovane tabu teme. Dotikajo se domoljubja, domovinskega ponosa, spominjanja na velike ljudi iz naše preteklosti in na njihove zasluge za razvoj slovenske kulture in zavesti.

 

Resnica

Brezkompromisno smo zavezani resnici. V informativnih in izobraževalnih oddajah boste lahko prisluhnili novicam in dejstvom, kot so se zgodila in ne, kot bi si jih nekdo s kakršnimikoli nameni izmislil.

Slovenska glasba

Glasbeni program je sestavljen izključno iz kakovostne slovenske popularne glasbe od zlatih let slovenske popevke do danes, v glasbenih oddajah pa poslušalstvo na kratek in jedrnat način seznanjamo s pomembnimi dejstvi iz zgodovine in sedanjosti jazz, rock in pop glasbe vsega sveta.

 

Odgovornost do poslušalcev

Vse našteto delamo na omenjeni način z iskrenim namenom, da se ne bi vpisali v vrsto medijev, ki s svojimi vsebinami poneumljajo poslušalstvo, da jih potem politika lažje zlorablja. Skratka: ne žalimo intelekta še tako zahtevnih poslušalcev.

© 2019 Radijsko združenje A-radio | STIK